FAQ

Användare

1. Är det gratis att söka på CateringSverige.se?

Absolut, att söka efter catering på cateringsverige.se är givetvis helt gratis. Vårt mål är att tillhandahålla sveriges bästa söktjäst för catering!

2. Gör man sin beställning genom cateringsverige.se?

Nej. För att göra det så smidigt som det bara går hjälper vi dig att hitta de cateringalternativ som passar just dina sökkriterier. Du har därefter möjlighet att komma i kontakt med önskad cateringfirma genom tillhörande kontaktformulär på cateringsverige.se eller genom den kontaktinformation och guidening som finns på cateringsverige.se för att kunna komma i kontakt med företagen direkt. Inga mellanhänder helt enkelt.

3. Behöver det vara inom ett specifikt antal personer för att kunna beställa catering?

Det är upp till cateringföretagen. Genom vår filterfunktion får ni enkelt fram de företag som passar in på just era sökkriterier.

4. Om det jag önskar inte finns?

Cateringsverige.se växer för varje dag som går och fler företag ansluter sig till oss. Det kan däremot vara så att det inte finns några alternativ som erbjuder catering enligt just de specifika önskemålen. Prova igen!

5. Jag vet ett eller flera cateringföretag som borde finnas med är, hur gör jag?

Vi uppskattar alla tips och idéer! Om du vet ett företag som skulle vara intressant att synas här får du väldigt gärna meddela oss här. Stort tack på förhand!

6. Är det säkert att beställa catering?

CateringSverige.se värdesätter en hög kvalite bland de bolag som finns med hos oss. För att finnas med i vår sökmotor måste varje restaurang / cateringföretag kvalificeras genom en rad kvalitetsaspekter. Om du på något vis skulle bli missnöjd med en cateringfirma som du hittat genom oss ber vi dig vänligen kontakta oss för att vi ska ha möjlighet att reda ut vad som har hänt och eventuellt ompröva restaurangens kvalificering att finnas med hos oss. CateringSverige.se är däremot inte inblandade i de affärer som görs mellan kund och cateringfirma och har heller inga ansvar eller pliktförbindelser rörande affärer eller beställningar.

Cateringföretag

1. Vi erbjuder catering och vi vill synas på cateringsverige.se! Hur gör jag?

Va kul att du vill synas på Sveriges förmodligen bästa söktjänst inom catering! Klicka här för att veta mer om hur du kan synsas här. Varmt välkommen!

2. Är det gratis som cateringföretag att synas på cateringsverige.se?

För att synas som cateringföretag på cateringsverige.se går det välja mellan olika medlemsnivåer. Vi är extremt stolta över våran tjänst där vi erbjuder både en gratis-nivå samt premium-nivåer med extra fördelaktiga förmåner. Läs mer om det här.

3. Går det att prova premiumtjänsten utan bindning eller köptvång?

Absolut, vi är otroligt stolta över alla fördelar som det innebär att synas hos cateringsverige.se. Därför låter vi cateringföretag gladeligen testa våran premiumtjänst i en månad utan bindning eller köptvång. Väljer ni att inte fortsätta premuimtjänsten efter provmånaden går det automatiskt över till ett gratiskonto. Det finns inget att förlora, bara att vinna!

4. Hur uppdaterar jag företagets information?

Längst ner på sidan hittar du ‘Uppdatera företagsinformation’. Det går även bra att klicka här. Därefter är det bara att logga in med era inloggninguppgifter ni valde vid registrering.

5. Går det att byta lösenord på sitt företagsinlogg?

Absolut, efter att du loggat in på er företagssida finns möjlighet att uppdatera era uppgifter.

6. Finns det några dolda avgifter mer än de som presenteras i medlemsnivåerna?

Nej, vid val av premiumtjänsten är det en fast kostnad beroende på val av tid för medlemskap. Vi vill göra det enkelt, prisvärt och helt självklart att synas på cateringsverige.se.